RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Відповідає за укриття? У Києві помітили любителя "руського міра" та організатора "референдумів" на Донбасі

Дніпровський район Києва закупив для облаштування укриттів понад 300 барабанів майже на 900 тис. грн., а у Солом'янському районі Києва укриттями опікується організатор псевдореферендуму на Донбасі та фігурант бази "Миротворець" Денис Янієв.

Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ Олег Симороз.

За його словами, на головного інженера ЖЕД 901 йому поскаржилися мешканці масиву Чоколівка.

Читайте: Барабани в укриття за 900 тисяч: мережа вибухнула фотожабами і мемами, чиновники "образилися"

Люди скаржаться на хамську та зухвалу поведінку Дениса Янієва, який безпосередньо відповідає за укриття у будинках, підпорядкованих житловій організації, але його керівництво взагалі не реагує на звернення громадян. Сам же інженер, як зазначається, прохання мешканців перевірити та відкрити укриття, ігнорує.

"Денис Янієв родом з Торезу Донецької області. Це відомий міський прихильник російських окупантів. Він організував антиукраїнські мітинги за так звану "російську весну" у місті Торез навесні 2014 року й був одним з організаторів псевдореферендуму. Згодом після окупації в 2014 році Торезу, цей покидьок переїхав від "омріяного життя" до логова нацистів у Київ", - написав Олег Симороз та закликав відреагувати СБУ та місцеву владу на фігуранта "Миротворця".

У свою чергу Солом'янська РДА, як повідомляє УНІАН, заявила про відсторонення Дениса Янієва від посади головного інженера житлово-експлуатаційної дільниці 901, який працював у зазначеному ЖЕД з 2015 року, а до Служби безпеки України направлено відповідний лист.

Варто зауважити, що у Київ Дениса Янієва, як голову окружної комісії так званого "референдуму" "Донецької народної республіки" доставили бійці батальйону Олега Ляшка ще у 2014 році, разом із самопроголошеним мером Тореза Полторацькою Іриною.

Загалом тоді було затримано чотирьох активістів сепаратистського руху на Донбасі.

Нагадаємо, що київський ліцей виправдався через купівлю сковорідки за 700 тисяч гривень для укриття.

Вас може зацікавити:

Це якийсь жах: в мережі показали фото укриттів в Києві

Укриття по барабану: як чиновники у Києві "пиляють" бюджетні кошти

Майже половина непридатна, або закрита: у Києві провели аудит бомбосховищ