RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Все дуже сумно: жінка розповіла про проблеми під час огляду на залізничному вокзалі у Києві. Фото і відео

Співробітники "Укрзалізниці", після того, як не пропустили українку з 6-річним сином у жіноче купе, потрапили у новий скандал. На цей раз розкрилися організаційні проблеми з особистим оглядом пасажирів.

Про це одна з клієнтів "Укрзалізниці" написала у Facebook.

Читайте також: "Укрзалізниця" запускає перші жіночі вагони: куди можна вирушити дівочою компанією

За її словами, на вокзалі в Києві вона захотіла пройти особистий огляд замість металошукача. Але ситуація склалася "дуже сумно" і йшла до її затримання поліцією.

"Виявлені проблеми: відсутня процедура перевірки особисто, немає одноразових рукавичок, не проведено закупівлю антисептика (не тільки для брудних коробок для речей, а й для стрічки, куди кладуть як брудні валізи, так і телефони). Документи по специфікації рамки недоступні (на відміну від закордонних аеропортів та вокзалів). Поліція з бодікамерами відвернулася, а молоді військові з автоматами впевнені, що зйомка на вокзалі заборонена. Прізвища ніхто не сказав" , - написала дівчина.


Пізніше вона додала, що побачивши публікацію, співробітники "Укрзалізниці" попросили її пройти зеленим коридором, без жодного огляду.


Раніше "Апостроф" повідомляв, що в "Укрзалізниці" викрили махінації більш ніж на 200 мільйонів гривень під час закупівлі газу.

Вас також може зацікавити:

В "Укрзалізниці" виступили з пропозицією після резонансу в мережі через вагони для жінок

НАБУ прийшло з обшуками до "Укрзалізниці": слідчі дії тривають і вдома у керівника

Скандал з домаганнями в поїздах: в "Укрзалізниці" зробили заяву