RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

В Києві змінили рух транспорту на Либідській площі через ремонт метро: нова схема

У Києві, через аварію в тунелі метро на ділянці "Деміївська" - "Теремки", рух по розворотних кільцях на Либідській площі буде дозволено лише транспортним засобам, які здійснюють перевезення пасажирів за встановленими маршрутами.

Про це перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив у Facebook.

Читайте також: Вода по підошву і вище: метро Києва затопило, відео

"У зв’язку з ремонтом тунелю станцій метро на ділянці "Деміївська" - "Теремки" та зі збільшенням навантаження на наземний громадський транспорт, тимчасово зміниться організація дорожнього руху на Либідській площі міста Києва. Рух розворотними кільцями на площі Либідській буде дозволено лише транспортним засобам, які здійснюють перевезення пасажирів за встановленими маршрутами”, - написав Білошицький.

Він наголосив, що для всіх інших транспортних засобів розворот організований за маршрутом: вулиця Велика Васильківська - вулиця Ковпака - вулиця Антоновича. Також для контролю та регулювання дорожнього руху на кінцевих зупинках громадського транспорту будуть залучені додаткові екіпажі патрульної поліції.

"Надалі будуть встановлені дорожні знаки, які дозволятимуть рух розворотними кільцями лише для громадського транспорту. Для зручності пасажирів додатково пропонується облаштувати зупинка громадського транспорту по вулиці Антоновича, 176 (поряд з ТРЦ "Ocean Plaza"). Враховуйте зміни при плануванні маршруту", - додав Білошицький.

Раніше "Апостроф" розповідав, як кияни відреагували на відкриття Подільсько-Воскресенського мосту.

  • Вас також може зацікавити:

В Києві з'явиться тунель, якого чекало все місто: відео

У Києві декомунізували одну зі станцій метро, але є нюанс: свіжі фото

Більшість тунелів зводили на поверхні землі: як будували метро Оболонь у Києві, архівні фото