RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

В київському метро "заплакала" ще одна станція: до чого готуватися пасажирам

У мережі показали, як у київському метро знову протікає вода. Тепер вода ллється зі стелі та стін на станції метро "Видубичі".

Про це повідомляють українські Telegram-канали.

Читайте також: У Києві декомунізували одну зі станцій метро, але є нюанс: свіжі фото

Зокрема зазначається, що воду на станції помітили вчора. Проте повідомлялось, що "загрози зупинки поїздів на цій гілці немає".

Очевидці знімали відео того, як на платформі утворюється калюжа. В мережі вже проводиться голосування, чи "можуть після "синьої" гілки, обмежити рух і "зеленою?".


Тоді ТСН інформували, що біля метро "Видубичі" сталася аварія водопроводу. Саме це, ймовірно, і спричинило потрапляння води на станцію.

Представники метрополітену для ТСН запевнили, що на станції метро "Видубичі" немає інтенсивної течії води. Зокрема, вони наголошували на наступному:

"Нам відомо про проблему потрапляння води на станцію метро "Видубичі". На цю тему вже проведена нарада з профільними фахівцями. Сьогодні вночі будуть проведені роботи з ліквідації підтікання. Коли ми знайдемо місце протікання, тоді і встановимо точну причину".

Київський метрополітен зауважив, що знає про прорив на водопровідній мережі біля станції метро минулого тижня. Тоді фахівці "Київводоканалу" відкачували воду мотопомпами.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли гарну новину для про проїзд у київському метро з собаками.

  • Вас також може зацікавити:

В Києві змінили рух транспорту на Либідській площі через ремонт метро: нова схема

Вода по підошву і вище: метро Києва затопило, відео

В Києві з'явиться тунель, якого чекало все місто: відео