RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Зима посеред березня: які сюрпризи готує погода протягом тижня

У столиці України до кінця тижня очікуються коливання температури повітря. При цьому можливі опади у вигляді снігу з дощем.

Про це свідчать дані сайту Meteofor.

Читайте також: В Україні найближчим часом пройдуть снігопади: яким регіонам "пощастить"

За словами синоптиків, у середу, 13 березня опади будуть сильніші, ніж були 12 березня. Прогнозують мокрий сніг та дощ, без сонячних прояснень. Нічна температура опуститься до нуля, а от денна підвищиться до +3 градусів. Вітер становитиме 9 метрів за секунду. Тож, опади йтимуть весь день.

У четвер, 14 березня, синоптики обіцяють хмарну погоду з проясненнями. Також можливий невеликий дощ та сніг. Уночі температура також перебуватиме близько нуля, а денна підскочить до +5 градусів. Вітер буде помірніший, до 5 метрів за секунду.

У п'ятницю, 15 березня, очікується суха погода, хмарно з проясненнями. Нічна температура становитиме нуль градусів, а денна підніметься до +8 градусів

Вітер становитиме 4 метри за секунду.

У суботу, 16 березня, небо буде більше затягнене хмарами з рідкісними проясненнями, проте протягом дня буде сухо. Уночі температура не опускатиметься нижче нуля, а становитиме +3 градуси, вдень підскочить до +10 градусів. Вітер становитиме 5 метрів за секунду.

У неділю, 17 березня, у Київ знову повернуться дощі. Проте іноді можливі сонячні прояснення. Нічна температура становитиме +4 градуси, а денна підніметься до +11 градусів. Вітер стане сильніший - 9 метрів за секунду.

У понеділок, 18 березня, опади у вигляді дощу продовжаться, однак меншої інтенсивності, ніж напередодні. Також можливі прояснення. Уночі температура становитиме також +4 градуси, а вдень +10 градусів. Вітер досягатиме 6 метрів за секунду.

Раніше ми писали, в яких областях України варто очікувати дощ та мокрий сніг.

  • Вас також може зацікавити:

Засипле снігом і заллє дощами: в Україну йде затяжна негода, карти

Буде трішечки снігу і багато дощів: прогноз погоди в Києві у березні-травні

Циклон принесе дощі і мокрий сніг: де в Україні різко зміниться погода