RU  UA

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05

Новини

20 вересня

Всі новини

Київ накриє хвиля дощів з грозами: дати негоди

Синоптики прогнозують хвилю дощів та грози, що накриє Київ, починаючи з четверга, та затримається в столиці до наступного тижня.

Про це повідомляє погодний ресурс "Sinoptik".

Читайте також: Грози, шквали і 35-градусна спека: синоптик попередив про аномальну погоду на тижні

Зауважується, що ще у четвер, 13 червня, опади в столиці не передбачаються. Вдень буде малохмарно, проте дощу синоптики не обіцяють.

Вже 14 червня, у п’ятницю, все небо над Києвом буде оповите хмарами, вдень пройде короткочасний локальний дощ та подеколи гроза. Але буде досить тепло – до 21-23° тепла вдень. До вечора дощ повинен припинитися, температура сягне 13-15°.

В суботу, 15 червня, протягом усього дня у Києві буде триматися хмарна погода. З середини дня і до його кінця йтиме дощ. Опади триматимуться над столицею вдень та вночі, температурні показники сягнуть 21-23° вдень та 13-15° вночі.

Неділя, 16 червня, принесе в Київ хмарність з частковими проясненнями та дощ з грозою. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Проте вже вдень очікується дрібний дощ, який, за прогнозами синоптиків, до вечора повинен закінчитися.

На понеділок (17 червня) прогнозується, що опади остаточно ще не покинуть столицю – дощі пройдуть вдень. Вже до вечора можна буде сховати парасольки та насолодитись +22° ввечері.

Раніше ми вже писали прогноз погоди в Україні у найближчі дні.

  • Вас також може зацікавити:

Україну очікують температурні гойдалки: коли і де після 30-градусної спеки різко похолодає

Чи прийде до України у червні аномальна спека: прогноз погоди на місяць

Червень з рекордами: яка погода буде у перший місяць літа