RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

У Києві триває відновлення багатоповерхівки, куди влучила ворожа ракета

У Києві відновлюють 25-поверхівку в Солом’янському районі по вулиці Митрополита Липківського, куди торік влітку влучила російська ракета. Завершити роботи планують вже до листопада.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко і опублікував відео з процесом відбудови багатоповерхівки.

"Тривають роботи з відновлення 25-поверхівки по вулиці Митрополита Липківського у Солом’янському районі столиці, в яку влітку минулого року влучила російська ракета. Тоді загинули п’ятеро мешканців будинку й понад десять постраждали, – зазначив мер Києва. – Були пошкоджені 10 верхніх поверхів будівлі. Від листопада минулого року – після обстеження та експертизи будинку – фахівці поетапно відбудовували кожен поверх. Наразі продовжують відновлювати пошкоджені віконні та дверні блоки. Здійснюють оздоблювальні роботи в квартирах та монтаж ліфтів. Триває відновлення електричних та сантехнічних мереж. Завершити всі роботи плануємо до листопада. Щоб люди могли повернутися в свої помешкання", – повідомив у дописі до відео Віталій Кличко.

За словами столичного голови, станом на зараз у Києві вже повністю відновили 21 найбільш пошкоджений житловий будинок. І мешканці вже повернулися в свої квартири.