RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Як працюватимуть школи в Києві і чи продовжать навчальний рік: заява Кличка

У середу, 5 травня, в Києві відновлять роботу всі дитячі сади і школи, відразу після послаблення карантину з 1 мая. Навчальний рік не продовжуватимуть на літо.

Про це повідомив Віталій Кличко на прес-брифінгу.

"5 травня в Києві відновлять навчальний процес в школах, дитсадках, закладах професійно-технічної освіти, коледжах і вищих навчальних закладах. Відкриють всі 428 шкіл столиці та 572 дитячих садки. Також відзначу, що навчальний процес в школах Києва не продовжуватимуть на літо. учні, як завжди, завершать навчальний рік в кінці травня. Оскільки під час локдауна заняття проходили дистанційно, за затвердженою програмою ", - сказав Кличко на брифінгу в п'ятницю.

Крім того, керівники навчальних закладів отримали вказівку про регулярне провітрювання приміщень і посилену дезінфекцію.

Віталій Кличко також попросив батьків не зволікати і звертатися до сімейного лікаря при перших симптомах вірусу у дитини, так як він став більш агресивним і до дітей. У багатьох дітей починаються ускладнення після важкої форми.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами мера, Київ втрачає свою культурну спадщину, так як Мінкульт не бажає вносити пам'ятники культури в держреєстр.