RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Затори в Києві: де не проїхати 1 червня, карта

Станом на ранок вівторка, 1 червня, в Києві спостерігаються пробки як в центрі, так і при виїзді з міста.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Ускладнено рух авто на проспекті Романа Шухевича, вул. Оноре де Бальзака, Броварському проспекті (біля станцій метро "Дарниця", "Чернігівська" і "Лівобережна)." Тягучка "утворилися на проспекті Соборності. Важко проїхати по Дарницькому мосту і Дарницькому шосе, проспекту Миколи Бажана, біля станцій метро "Позняки "і "Осокорки". "Стоять" авто на Русанівському мосту.

Правий берег

Невеликі пробки утворилися по Кільцевій дорозі (в районі Жулян), по вулиці В'ячеслава Чорновола неподалік. "Стоять" вулиця Вадима Гетьмана (до ст. Метро "Шулявська") і проспект Лобановського. Автомобілі "стоять" біля станцій метро "Житомирська", "Святошин" і "Сирець".

Утворилися затори на вул. Семена Скляренка (біля Куренівського парку), вул. Богатирська (поблизу озера Опечень). Ускладнено рух авто на недбало-Хрещатицькій.

Центр

Авто стоять в заторі на проспекті Перемоги (від ст. Метро "Вокзальна" до ст. Метро "Шулявська"). Ускладнено рух транспорту на вул. Жилянська і вул. Борщагівська. Важко проїхати по Набережному шосе. Пробки утворилися на Петровській алеї та вул. Михайла Грушевського.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому в Києві щодня утворюються такі пробки на дорогах.