RU  UA

Понеділок, 30 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Місто

Новини

29 вересня

Всі новини

Рух паралізовано: Київ скували максимальні затори вранці 14 вересня

Станом на ранок вівторка, 14 вересня, в Києві спостерігаються довгі пробки як на лівому, так і на правому березі.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Пробки утворилися на Північному мосту, проспекті Романа Шухевича, вул. Оноре де Бальзака, проспекті Визволителів і бульварі Перова. Важко проїхати біля станцій метро "Дарниця" та "Лівобережна", а також по проспекті Соборності, вулиці Петра Григоренка, вул. Здолбунівська, вул. Братиславська, ближче до ринку "Юність". "Стоять" авто по проспекту Миколи Бажана, між станціями метро "Осокорки", "Славутич" та "Виліца". "Тягучки" спостерігаються на Дніпровській набережній і Харківському шосе.

Правий берег

Пробки утворилися по Кільцевій дорозі. Водії стоять в заторі на вулиця Вадима Гетьмана, біля станцій метро "Сирець" і "Дорогожичі", на проспектах Валерія Лобановського і Леся Курбаса. Ускладнено рух транспорту біля станцій метро "Житомирська", "Берестейська", "Академмістечко" та "Святошин". Утворилися затори на проспекті Степана Бандери, проспекті Героїв Столінграда, вул. Семена Скляренка, вул. Вишгородська і вул. Кирилівська.

Центр

Авто стоять в пробках на проспекті Перемоги, біля станції метро "Палац Україна" та біля Бессарабської площі. Важко рухатися вулицею Жилянська, вул. Борщагівська. Ускладнено рух автомобілів на бульварі Дружби народів, на Набережно-Хрещатицькій, Набережно-Рибальській і Набережному шосе.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в центрі Києва жінка за кермом авто намагалася об'їхати пробку по тротуару.