RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Як довго у Києві протримаються морози: синоптики дали прогноз

Уже до кінця цього тижня в Києві та області встановляться "плюсові" температури вдень. Однак у вихідні очікується затяжна злива.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на дані сайту Sinoptik.

У середу, 29 грудня, вдень у Києві все ще будуть морози: температура не підніметься вище за -6 °C. Синоптики не прогнозують опадів.

Погода в Києві та області 29 грудня - прогноз по годинах Фото: скрін з сайту Sinoptik

У четвер, 30 грудня, з ранку та до самого вечора небо у Києві буде приховане за хмарами. Без опадів. Температура повітря – від -3 °C до -6 °C.

Погода у Києві та області 30 грудня - прогноз по годинах

У п'ятницю, 31 грудня, у Києві протягом усього дня буде хмарна погода. До опівдня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора має закінчитись. Вдень повітря прогріється до "плюсової" температури.

Погода в Києві та області 31 грудня - прогноз по годинах

У суботу, 1 січня, хмарна погода триматиметься у Києві до самого вечора. Нічний дощ до ранку посилиться. У другій половині дня він почне затихати і ближче до вечора закінчиться. Вдень температура підніметься до 5 градусів тепла.

Погода у Києві та області 1 січня - прогноз по годинах

У неділю, 2 січня, протягом усього дня небо у Києві буде вкрите хмарами. Без опадів. У цей день очікується похолодання - вдень середня температура повітря становитиме -1 °C.

Погода у Києві та області 2 січня - прогноз по годинах

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Україні за кілька днів до Нового року можуть з'явитися замети. До 81 сантиметра очікується у горах Карпат.