RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Кривава "жнива": під Києвом ще троє людей підірвалися на мінах окупантів

Окупанти втекли з Київщини, але й надалі несуть смерть. 4 травня на міну, залишену ворогом, наїхав український тракторист, і це далеко не перший трагічний випадок у регіоні.

Про чергові інциденти повідомив голова поліції Київської області Андрій Небутов.

Так, сьогодні у полі біля села Гоголів тракторист натрапив на протитанкову міну. 35-річний потерпілий отримав осколкові поранення обох рук, а також правого стегна.

"Цієї ж доби в зоні відчуження серед лісу на міні вибухнули і рятувальники ДСНС. Вибухом рознесло кабіну пожежної машини, двох людей госпіталізували з різними ступенями тяжкості. Поряд із місцем детонації виявили та знешкодили ще 5 хв. Ось така небезпечна служба", - розповів Небут.

Він також нагадав про те, що зараз не час втрачати пильність, оскільки небезпека мін та інших смертельних "подарунків" окупантів залишається.

"Будьте обережні, обходьте лісові дороги, польові шляхи та узбіччя автотрас у районах, що були в окупації" , - резюмував Небутов.

Нагадаємо, 28 квітня у Київській області на міну наїхала бригада електриків. Вони відновлювали світло у районі Макарова. В результаті одна людина загинула, ще отримали поранення. Також на міну наїхали енергетики у селі Маковище — там один поранений.