RU  UA

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Уламки збитих ракет впали у двох районах Київщини: фото наслідків

Внаслідок масованої атаки ворога в ніч проти 30 серпня у Фастівському та Бучанському районах Київщини виникли пожежі та руйнування житлових будинків, займання трав'яного настилу.

Про це повідомляє пресслужба МВС України.

Читайте також: Найпотужніша атака на Київ з весни: що відомо про наслідки ворожого нападу

"Падіння уламків російської ракети виявили і на території місцевого цвинтаря, там сталося загоряння. Усі пожежі ліквідовані", - йдеться у повідомленні.

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що поліцейські фіксують наслідки нічної атаки окупанта.

"В одному із районів області внаслідок падіння уламків ракет пошкоджено приватні будинки. На щастя, обійшлось без постраждалих. В іншому населеному пункті через атаку шахідів відбулось пошкодження двоповерхової будівлі. Рятувальники нині локалізують пожежу. Завдяки своєчасному переходу сторожа в укриття вдалося уникнути жертв", - написав Нєбитов.

Пізніше він додав, що понад 6 приватних будинків пошкоджено внаслідок падіння уламків ракет та шахедів ще в одному із районів Київської області.

"Через займання оселі після потрапляння уламків опіки отримала 69-річна жінка. Незначні порізи також мають 43-річний та 49-річний чоловіки одного із домоволодінь. Руйнувань зазнали і гаражні приміщення. Знищено два авто. Через атаку агресора пошкоджено приватні садиби і ще в одному із районів Київщини. Понівечено крівлю, вікна. Також сталось займання травʼяного настилу, яке рятувальникам вдалося оперативно локалізувати", - зазначив Нєбитов.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в ніч на 30 серпня звуки вибухів чули не лише українці - низка областей країни-агресора атакували безпілотники, в московських аеропортах оголосили режим "Килим".

Вас також може зацікавити:

Залишилася величезна вирва: з'явилися подробиці нічної атаки РФ у Київській області, фото

Ракети обійшли половину України: Росія влаштувала нову атаку, спрацювала ППО

Росіяни завдали ударів по Полтавщині та Кривому Розі: що відомо про наслідки атаки