RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Найпотужніша атака на Київ з весни: що відомо про наслідки ворожого нападу

В ніч на середу, 30 серпня, російські терористи влаштували чергову комбіновану атаку на Україну з використанням "шахедів" і ракет. Її вже назвали найпотужнішим ударом на Київ з весни.

"Апостроф" зібрав все, що відомо про атаку на столицю.

Читайте також: Псков, у вас "пропущений": кадри потужної "бавовни" на аеродромі дивізії ПДВ

Спочатку окупанти застосували ударні БпЛА - кілька груп дронів атакували на Київ з різних напрямків, а за кілька годин на столицю полетіли ракети.

"Силами і засобами протиповітряної оборони було знищено понад 20 ворожих цілей", - повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Внаслідок роботи сил ППО в кількох районах столиці впали уламки збитих ракет і, на жаль, є загиблі, на місці падіння спалахнула пожежа.

В Шевченківському та Дарницькому районах уламки ракет впали на території підприємства і вбили двох людей, ще одна людина отримала поранення.

За інформацією міського голови Києва Віталія Кличка, в Дарницькому районі пошкоджено дах торгового центру, а в Шевченківському районі є займання в адмінбудівлі і на відкритій місцевості.

Пізніше стало відомо, що в результаті атаки РФ на Київ загинули двоє людей 26 і 36 років. Це були охоронці підприємства, куди потрапили уламки.

Як повідомляв "Апостроф", командувач Об'єднаних сил генерал Сергій Наєв попередив про можливі диверсії і провокації на кордоні з Білоруссю.

  • Вас може зацікавити:

Окупанти у пастці? Маляр розповіла про поточну ситуацію в Бахмуті

ЗСУ прорвалися на лівий берег Херсонщини: відео підняття прапора

Росія восени може застосувати нову тактику ракетних ударів по Україні: в ISW оцінили загрози