RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Ворожий "шахед" влучив в будинок на Сумщині: з-під завалів дістали загиблих, фото

На Сумщині з-під завалів будинку, атакованого російським безпілотником, дістали тіло чоловіка, від отриманих травм померла в лікарні 52-річна жінка, ще одну жінку травмовано.

Про це повідомляє пресслужба МВС України.

Читайте також: Запустили понад 100 ракет: озвучено цифри про масштаби і наслідки ударів по Україні

"Сумщина. Армія РФ завдала удару по двоповерховому будинку. Внаслідок удару ворожого БпЛА від отриманих травм померла в лікарні 52-річна жінка, тіло 40-річного чоловіка дістали з-під завалів, ще одну жінку травмовано. На місці події працюють поліцейські, рятувальники та медики, триває ліквідація наслідків обстрілу", - йдеться в повідомленні.

У Харківській обласній прокуратурі також повідомили, що зранку, 1 січня 2024 року, російська авіація завдала ударів по Куп'янському району. Загинула людина. Зазначається, що близько 1:10 окупанти з артилерії обстріляли смт Куп'янськ-Вузловий. Ворожий снаряд потрапив у дах п'ятиповерхового житлового будинку. А близько 9:00 росіяни знову вдарили по селищу. За попередніми даними, із РСЗВ "Ураган".

"Також сьогодні ворог обстріляв смт Дворічна Куп'янського району: загинув мирний житель", - йдеться у повідомленні.

Вранці російська армія завдала авіаудару по селу Кучерівка Куп'янського району. Були пошкоджені житлові будинки та господарські споруди. Попередньо удару було завдано ФАБ-250. Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські війська атакували Київ балістичними ракетами, але всі цілі були знищені українською системою ППО.

  • Вас також може зацікавити:

Під акомпанемент "Кинджалів": навіщо Путін влаштував масовану атаку під час "прямої лінії"

По Україні втретє за добу запустили "Кинджали": в Дніпрі пролунали вибухи

Росія заявила про новий "рій дронів": що про них відомо