RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Локдаун в Києві: як працюватимуть школи

Через зростання числа хворих на коронавірус у Києві з 20 березня до 9 квітня запроваджують жорсткі обмежувальні заходи. У роботі деяких закладів знову вводять обмеження, а навчальні заклади підуть на канікули і після них відновлять навчання в дистанційній формі.

Про це під час брифінгу 18 березня заявив мер міста Віталій Кличко. Трансляція виступу міського голови пройшла на YouTube.

За словами столичного очільника, у школах Києва будуть канікули та організоване онлайн-навчання.

Так, учні 5-11 класів столичних шкіл з 18 березня підуть на канікули. В той же час учні початкової школи будуть навчатися очно ще два дні, а вже після вихідних, з 22 березня, для них теж розпочнуться канікули.

Кличко розповів, що після канікул діти повернуться до навчання, але в дистанційній формі. Таким чином ще два тижні після канікул школярі навчатимуться в онлайн-режимі.

Київські дитячі садочки під час посилення карантину працюватимуть у звичайному режимі.

"Я закликаю всіх поставитися свідомо та відповідально до ситуації та дотримання обмежень, які будуть запроваджені! Нам потрібно виграти час і зробити все, щоб не сталося колапсу медичної системи", - наголосив мер Києва, додавши, що столиця поки залишається у "помаранчевій" карантинній зоні.

Більше про те, чого чекати киянам під час посилення карантину, читайте в матеріалі "Апострофа": "Виплат з бюджету на відшкодування бізнесу не буде - перший заступник Кличка".