RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Справа на мільйони: у Києві з обшуками прийшли до підрядника будівництва Подільського моста

У Києві проводяться обшуки в приміщеннях Департаменту транспортної інфраструктури КМДА і генерального підрядника, який займається будівництвом Подільського моста.

Про це повідомили в пресслужбі Київської прокуратури.

За інформацією правоохоронців, у квітні 2017 року КП "Дирекція з будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва" і "Еко-Буд-Трейд" уклали договір про виконання робіт з будівництва Подільського моста.

У липні минулого року комунальні служби і генпідрядник підписали документ про виконання робіт, який передбачав фарбуваня частини залізобетонних прогонових плит автопроїзда від опори до опори довжиною 33 метри протягом квітня і травня.

“Відповідно до висновку експерта за результатами проведення судової будівельно-технічної експертизи, роботи, які передбачені технологічними картами виробника використаних на об’єкті: "Будівництво Подільського мостового переходу через річку Дніпро у Києві", не виконувались. Внаслідок зазначених дій місцевому бюджету територіальної громади міста Києва спричинено збитки на загальну суму понад 4,5 млн гривень”, - повідомляють у прокуратурі.

Крім того, обшуки проводилися в КП "Дирекція з будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва" та в "Укрдержбудекспертизі".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Київська міська прокуратура проводила обшуки в корпорації «Київавтодор».