RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

У Києві презентували унікальний WEB-серіал "Вільні гроші": незабаром його запустять на YouTube

Увечері 6 листопада в київському ТРЦ "Блокбастер" пройшов допрем'єрний показ WEB-серіалу "Вільні гроші" - унікальний в своєму роді проект створили на замовлення компанії ТОВ "Фрідом Фінанс УКРАЇНА". По факту це доволі захоплюючий ігровий фільм з цікавим і непростим сюжетом, в події якого обмежено інтегрований рекламний контент. Глядачам запропонують в легкій і розважальній формі зануритися в складний світ фінансів.

"Вільні гроші" складається з 7 послідовних серій, в основі яких - насичена життєва історія з елементами детективу, драми і навіть комедії. В цілому ж проект відноситься до трендового жанру професійних та галузевих серіалів - автори не приховують, що надихалися хітами на кшталт "Мільярдів" та "Форс мажорів". Серіал створено за сучасними стандартами якості - ідеальне зображення, цікаві діалоги, інтригуючий сюжет. І незабаром він стане доступним для перегляду на YouTube.


Режисер серіалу Ірина Петрикей і маркетинг директор ТОВ "Фрідом Фінанс УКРАЇНА" Борис Цомая. Фото Микити Гончарука

До складу акторів увійшли Остап Ступка, Аліна Коваленко ("Кріпосна", "Захар Беркут"), Богдан Рубан (Eva.Stories), Михайло Кришталь ("Кріпосна"), Олена Курта ("Школа"), Владислав Гончаров, Роман Муленко, Себастіан Антон. Саундтрек до серіалу написав український піаніст-віртуоз Євген Хмара. Режисером серіалу виступила Ірина Петрикей, автори ідеї - Валерій Примост, Борис Цомая та Анастасія Остренська. Автор сценарію - Валерій Примост.

"Формат художнього кіно або серіалу для сучасного бренду, що розуміє актуальні тренди маркетингу та реклами - це свідомий і ефективний інструмент. Ми працюємо над налагодженням тонкого, емоційного контакту зі своєю аудиторією, - розповів один з авторів ідеї, маркетинг директор ТОВ "Фрідом Фінанс Україна", Борис Цомая. - Серіал - це можливість легко розповісти людям про себе, про наш бренд, про наші ідеї, бажання, амбіції і навіть, якщо хочете - почуття та переживання. Це можливість показати компанію зсередини - звичайно, в кращому світлі, але без "дешевих" рекламних прийомів і гачків - красиво і щиро".


Фото Никиты Гончарука

Грамотність в галузі фінансів, яку отримає глядач серіалу, - ще одне важливе завдання проекту: "Ми впевнені в результаті цього проекту - для нас це не пряма конверсія в зростаючі продажі, хоча це також непогано. Ми сподіваємось, що серіал сподобається людям, що його подивляться і порекомендують друзям - а якщо глядач ще й дізнається більше про світ фінансів, посилить свою фінансову грамотність – вважатимемо, що проект реалізовано на 100%", - додав Цомая.


Богдан Рубан, виконавець головної ролі. Фото Микити Гончарука


Алина Коваленко, актриса. Фото Никиты Гончарука


Піаніст-віртуоз Євген Хмара. Фото Микити Гончарука


Олена Курта, актриса. Фото Микити Гончарука

Робота над фільмом тривала близько п'яти місяців. Вже з 11 листопада серіал транслюватиметься на YouTube каналі #Investtalk.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: YouTube