RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Лайм

Новини

20 вересня

19 вересня

Всі новини

«Вийде бездоганно»: Олена Мозгова розкрила свій секрет смачного шашлику

Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування.

Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook.

Наголосила, що для шашлику переважно обирає грудину: "Всі банкують на ошийок, коли йдеться про шашлики, але я на грудину!".

За її словами це не лише дуже ніжне м'ясо, а й відносно недороге. За певних умов приготування такий вибір гарантуватиме "бездоганний результат": "Це дуже ніжне мʼясо, недороге і якщо смажити його повільно, то вийде бездоганне мʼясо".

Окремо пропонує подавати салат з помідора, часнику, бальзаміко, солі і чілі: "Це навіть не салат, це пісня, це соус. Я таке планую закрити, вірніше замовити на зиму".

До того ж Мозгова окремо опублікувала відео, як саме готує м'ясо. В ньому вона ще раз зазначила, що вважає грудину - найкращим варіантом для грилю: "... ніякий не ошийок і не вирізка".

Раніше Олена Мозгова поділилася також оригінальним рецептом перекусу. Продюсерка розповіла, як приготувати тост, в якому є "поєднання солоного, солодкого, гострого і трохи пряного".