Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування.
Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook.
Наголосила, що для шашлику переважно обирає грудину: "Всі банкують на ошийок, коли йдеться про шашлики, але я на грудину!".
За її словами це не лише дуже ніжне м'ясо, а й відносно недороге. За певних умов приготування такий вибір гарантуватиме "бездоганний результат": "Це дуже ніжне мʼясо, недороге і якщо смажити його повільно, то вийде бездоганне мʼясо".
Окремо пропонує подавати салат з помідора, часнику, бальзаміко, солі і чілі: "Це навіть не салат, це пісня, це соус. Я таке планую закрити, вірніше замовити на зиму".
До того ж Мозгова окремо опублікувала відео, як саме готує м'ясо. В ньому вона ще раз зазначила, що вважає грудину - найкращим варіантом для грилю: "... ніякий не ошийок і не вирізка".
Раніше Олена Мозгова поділилася також оригінальним рецептом перекусу. Продюсерка розповіла, як приготувати тост, в якому є "поєднання солоного, солодкого, гострого і трохи пряного".