RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Лайм

Новини

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Раптово, загадково і одночасно померли мати та сестра співачки Мераї Кері

У американської співачки Мераї Кері раптово та в один день померли мати та сестра.

Про це повідомляє CNN.

За словами співачки, її рідні померли "в один день".

"Моє серце розбите тим, що я втратила маму на минулих вихідних. На жаль, в результаті трагічного повороту подій, моя сестра втратила життя в той же день", - сказала Кері в заяві для CNN.

Подробиці смерті Патрісії Кері, якій було 87 років, та Елісон Кері Мерая не повідомляє.

Натомість у своїй заяві співачка додала: "Я відчуваю себе благословенною, що змогла провести останній тиждень з мамою перед її смертю. Я вдячна всім за любов і підтримку, а також за повагу до мого приватного життя в цей неймовірний час".

Патриція Кері була оперною співачкою, а також викладала оперний спів. Вона була одружена з батьком Мерайї Кері Альфредом Роєм, з яким розлучилася, коли Мерайї Кері було три роки.

У своїх мемуарах Мерая Кері розповіла про свої "складні" стосунки з матір'ю, написавши, що "як і багато інших аспектів мого життя, моя подорож з матір'ю була сповнена протиріч і конкуруючих реальностей".

Крім того, відомо, що співачка відсторонено ставилася до своєї сестри, "... яка подала на неї до суду в 2021 році за навмисне заподіяння емоційного стресу, спричиненого деяким змістом мемуарів Кері". CNN передає, що у позові, поданому в Нью-Йорку, Елісон Кері стверджувала, що її молодша сестра використовувала книгу як засіб "принизити і збентежити" її, згідно з копією скарги.

Як повідомляв раніше "Апостроф", рідний брат Мераї Кері Морган подавав проти неї позов за наклеп і навмисне заподіяння емоційного стресу.