RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Журналіст підірвав мережі іронічним постом про перемогу бізнесу Порошенко

Український журналіст Юрій Бутусов підірвав мережі своїм іронічним постом про вирок суду топ-податківцю Київської області, який нібито організував тиск на бізнес Петра Порошенка у часи правління екс-президента Віктора Януковича.

Бутусов опублікував пост на своїй сторінці в Facebook.

"Вперше в Україні засуджений на два роки співробітник податкової служби за надання незаконного тиску на бізнес! Запам'ятайте цей день - 10 травня 2016-го року. В цей день держава стало на бік бізнесу в справі проти співробітників податкової, і порушник отримає заслужене покарання", - іронізує Бутусов.

Він із сарказмом зауважив, що "власник компанії-позивача навіть не міг ходити в суд, оскільки передав її в траст, і компанією керують якісь іноземці".

"Чесному українському бізнесу вже не потрібні офшори, держава надійно стало на сторожі його інтересів. А чиновники повинні задуматися - адже влада має властивість змінюватися, і тоді тим, хто поспішає виконувати команди влади, теж доведеться протирати лаву підсудних", - додав Бутусов.

Пост журналіста менш ніж за 10 годин набрав понад 2,7 тис. лайків.

Як повідомляв "Апостроф", незважаючи на заяви Порошенка про те, що використання підприємствами офшорів не переслідувало мету мінімізувати податки, в західній пресі з'являються нові факти, які свідчать про протилежне.