RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Куди завгодно з Росії: мережі потішила спроба "втечі" школяра з РФ

В аеропорту Пулково міста Санкт-Петербург (Росія) був затриманий підліток, який намагався без посадкового талона потрапити в один з літаків, що здійснюють міжнародні рейси.

Про це повідомляє сайт російської інтернет-газети "Фонтанка", передає видання tjournal.ru.

Інцидент стався 18 листопада в районі 16:00. Затриманим виявився 17-річний громадянин Росії, який без квитка намагався сісти в один з літаків.

За словами затриманого, його цікавив будь-який рейс, який прямував за межі Російської Федерації. Повідомляється, що підліток скоїв даний вчинок заради розваги.

За даним фактом було складено адміністративний протокол за статтею 11.15.1 "Порушення вимог у сфері транспортної безпеки". Протокол за статтею "Невиконання батьками обов'язків по вихованню неповнолітніх" отримала мати затриманого.

"Його цікавив рейс, який прямував у будь-яку іншу країну, крім Росії. Який тямущий хлопець", "і ніхто досі не пожартував про школяра Петра", - пишуть люди в коментарях до даної новини.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соціальних мережах висміяли інцидент з літаком російської делегації, що летів на саміт в Перу.