RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Тотальний розкол суспільства: в Росії вказали на важке становище Трампа в США

Розкол в американському суспільстві з приходом Дональда Трампа на посаду президента США збільшився і тепер його видно неозброєним поглядом.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив російський політик, колишній депутат Державної думи Росії Ілля Пономарьов.

За його словами, в США розкол наростав протягом усього президентства Барака Обами, і навіть за часів Джорджа Буша-молодшого.

"Коли я був на інавгурації Обами, як величезний натовп народу - мільйони три людей, напевно - співав пісню відлітаючому Бушу. Там просто було радість. Коли американці прощалися з Обамою, такого не було. Хоча ті, хто приїхав до Вашингтона, не любили Обаму, природно. Але тоді це було просто якесь божевілля, і розкол вже було видно неозброєним оком. Це було задовго до Трампа. Інша справа, що він не був настільки гострим", - зазначив Пономарьов.

Політик прогнозує, що Трампу доведеться дуже складно, так як йому доведеться протистояти практично всієї еліти.

"Ситуація на атлантичному і тихоокеанському узбережжі, там, де знаходяться основні ЗМІ, і там, де живе еліта, була набагато більш згладженої, і противники влади були людьми більш спокійними і інтелігентними. А більш радикальні прихильники Буша, консерватори і традиціоналісти, були в центрі країни, і нібито не знаходились на радарах. Зараз просто вийшло так, що цей Середній Захід переміг. І переміг в умовах повного його неприйняття з боку узбереж. За рахунок чого і вийшла перемога Хілларі по popular vote (загальною кількістю голосів), але поразка по electoral college (голосам виборців). І Трампу, звичайно, буде важко, тому що тепер проти нього практично вся еліта - і республіканська, і демократична. Тільки уявіть собі: в столиці він отримав 4% голосів! Тобто буквально жодна (! ) людина, що працює в органах влади, за нього не проголосувала ", - підкреслив Пономарьов.

Повну версію інтерв'ю з Іллею Пономарьовим - про Донбас, Сирію і Януковича - читайте на сайті "Апострофа".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика