RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Захарченко - психічно хворий: відомий волонтер дав оцінку скандальним заявам ватажка ДНР

Одіозні висловлювання та ініціативи ватажка терористичної організації "Донецька народна республіка" Олександра Захарченка пояснюються його слабким психічним здоров'ям та тяжокою ситуацією на оккупованій частині Донбассу .

Таку думку висловив відомий український волонтер, засновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега в інтерв'ю "Апострофу".

"Я в психіатричній лікарні ніколи не працював. Я не знаю, навіщо психічно хвора людина щось розповідає Росія давно прибрала одіозних персонажів типу Стрілка і Бородая. За Захарченком там стоять цілком конкретні російські військові і політтехнологи, які грають свою роль. Але ця мавпа іноді вилізе і щось ляпне - а вони все там, в Москві, за голови хапаються... " - заявив Дейнега, комментіуря заяву ватажка" ДНР "про створення Малоросії.

За його словами, за такої ситуації Захарченко змушений розповідати населенню окупованої частини Донецької області різні "казки".

"Нехай говорить. Йому треба якось піаритися. Коли ти не можеш нічого зробити, не можеш людям життя поліпшити - ти можеш, принаймні, казки розповідати. Це те, що робить російський режим останні роки три, а то й довше. Путін людям замість холодильника поставив телевізор", - підсумував волонтер.

Читайте також повний текст інтерв'ю "Україна зможе звільнити Донбас, якщо відбудуться три речі - волонтер Віталій Дейнега", яке опубліковано на "Апострофі".