RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Ряд важливих сигналів, в тому числі по Донбасу: прогноз астролога для України на 2018 рік

Український астролог Влад Росс вважає, що 2018 рік буде сприятливим для України і обіцяє мир.

Про це Росс розповів в інтерв'ю "Апостроф.Лайм".

"Наступний рік з точки зору китайського календаря - абсолютно український. Пояснюю, чому. Це буде, як ви знаєте, рік Земляної Жовтої Собаки. Земля - це символ України, жовтий колір у нас присутній на прапорі, він уособлює пшеницю, жито. Тобто у нас все благословенне. Наступний рік пов'язаний із земною стихією, до якої належить Україна, так що наступний рік енергетично пов'язаний з нашою країною. А жовтий колір на нашому прапорі обіцяє продуктивність і хороший урожай. так що все для нас складається оптимально ", - розповів він.

Астролог повідомив, що собака є "абсолютно мирною твариною".

"У роки Собаки ніяких кризових ситуацій, кровопролиття, воєн не відбувалося. Тому загострення ситуації на Донбасі, принаймні, я не бачу. Я не хочу сказати, що повністю закінчиться війна, але будуть створені всі передумови, щоб уже в 2019-м там з'явилися якісь миротворці. Думаю, цій підготовці буде присвячено весь наступний рік - визначення, які миротворці, звідки, як і так далі... Це буде перехідний період, щоб в 2019 році все-таки остаточно і безповоротно, приблизно, як це було в Придністров'ї, була розділена територія і ніхто вже там не стріляв", - закінчив він.

Читайте повністю політичні прогнози Влада Росса на 2018 рік у його інтерв'ю "Апостроф.Лайм": План повалення Путіна вже є, 2018 рік абсолютно українським.