RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Росії почався новий масштабний страйк Навального: в офісі ФБК поліція "шукає" бомбу

У Росії 28 січня відбуваються акції протесту під назвою "Страйк виборців", організовані прихильниками опозиційного політика Олексія Навального.

Про це повідомляє "Дождь".

Мітинги відбулися, зокрема, в Улан-Уде, Барнаулі, Іркутську, Магадані, Новосибірську, Південно-Сахалінську. У Владивостоку, де місцева влада відмовилася узгодити акцію, на місце її передбачуваного проведення стягнули автозаки і снігоприбиральну техніку, хоча снігу там, за словами присутніх, немає.

Повідомляється про затримання прихильників Навального в Читі, Іркутську, Південно-Сахалінську і Пермському краї. У Барнаулі зі штабу політика вилучили техніку та листівки, в Новосибірську й Омську також пройшли обшуки.

Вранці поліція увірвалася в офіс Фонду боротьби з корупцією Навального, розрізавши двері пилкою. Вони затримали ведучого новин Дмитра Низовцева, звинувативши його в тому, що він заклав бомбу.

Нагадаємо, 26 березня 2017 року в багатьох містах Росії активісти вийшли на мітинги проти корупції, які пройшли під гаслом "Дімон відповість". Акції протесту закінчилися масовими затриманнями її організаторів і учасників.