RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

У Путіна проговорилися про те, як реально ведуться переговори по обміну з Україною

Прес-секретар президента Російської Федерації Володимира Путіна Дмитро Пєсков проговорився про те, що існує спеціальна група, яка займається питаннями обміну утримуваних осіб.

Про це "Укрінформу" заявив адвокат Марк Фейгін.

За його словами, він напередодні направив звернення Путіну про необхідність додаткового захисту адвокатів і про важливість обміну українських політв'язнів на затриманих в Україні громадян РФ. Фейгін уточнив, що, зокрема, мова йшла про українського журналіста Романа Сущенка.

Так, Пєсков заявив, що потрібно з'ясувати, "чи підпадає Сущенко під категорію тих осіб, про обмін якими можна говорити".

"Це дійсно важлива обмовка. Не Тристороння група, "медведчуківці", і навіть не "сурківці", а саме "спеціальна група", наближена до президента (РФ, - ред.), що складається з ФСБшників. Вони і будуть вирішувати, в яку "категорію" потрапляє Сущенко", - сказав адвокат.

Новини - Пєсков проговорився про те, як реально ведуться переговори з обміну з Україною

Прес-секретар президента Російської Федерації Володимира Путіна Дмитро Пєсков проговорився про те, що існує спеціальна група, яка займається питаннями обміну утримуваних осіб

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент України Петро Порошенко заявив, що хоче обміняти взятих у полон на Донбасі росіян на українців, які є політичними в'язнями в Росії. У даному контексті він згадав Романа Сущенка та Олега Сенцова.