RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Стало відомо про обшуки в квартирі Савченко

Захисник арештованого народного депутата Надії Савченко Олег Соловей заявив, що 10 квітня в квартирі його підзахисної проводяться обшуки.

Про це повідомляє "Українська правда".

"У квартирі Надії зараз проходить слідча дія обшук. Адвокат Дмитро Бугай там присутній. Він пише свої зауваження", - повідомив Соловей.

При цьому він не зміг повідомити подробиці. Тим часом Бугай не відповів на дзвінки журналістів.

Сестра Савченко Віра обмежилася короткою фразою: "Без коментарів".

Прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган заявила, що співробітники прокуратури не проводять обшуків в квартирі Савченко, також їх немає на місці події.

Речник СБУ Олена Гітлянська на своїй сторінці в Facebook пояснила, що обшуки проводяться в рамках розслідування справи Савченко.

"Вам всім добре відомо, що СБУ розслідує кримінальне провадження у якому фігурує Савченко. Триває розслідування, проводяться різноманітні слідчі дії, у тому числі й обшуки!", - зазначила вона.

Нагадаємо, 22 березня Верховна Рада позбавила Савченко недоторканності і схвалила її затримання. Савченко звинувачують в підготовці теракту в центрі Києва і планів із силового захоплення влади в Україні.

23 березня суд обрав Савченко запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 59 днів без можливості внесення застави.

Також читайте на "Апострофі" інтерв'ю з екс-заступником голови СБУ Віктором Ягуном про справу Савченко: Усі бояться сказати, хто стоїть за Савченко, а Порошенко скоїв помилку - екс-заступник глави СБУ.