RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Він потонув: журнал Time жорстоко потролив Трампа серією обкладинок

Журнал Time опублікував чергову обкладинку, присвячену непростим часам в Білому домі.

На обкладинці вересневого номеру видання показує овальний кабінет президента США Дональда Трампа в Білому домі, який повністю пішов під воду. При цьому сам Трамп плаває десь вгорі кадру. На знімку видно лише його тіло, а голова перебуває над водою.

Обкладинка має заголовок "In deep", що в дослівному перекладі з англійської звучить як "на глибині". Втім, видання, ймовірно, має на увазі ідіому "In deep", що означає "серйозно залучений", натякаючи на те, що глава Білого дому виявився по вуха замішаний у брудних справах своїх партнерів.

Зокрема, він виявився причетним до махінацій колишнього радника, а також лобіста колишнього президента України Віктора Януковича, Пола Манафорта, а також колишнього адвокат Майкла Коена, який визнав, що скоїв злочин за вказівкою самого Трампа.

Раніше Time публікував ще дві обкладинки про непрості часи в Білому домі. На одній з них Трамп сидів під хмарою, яка заливала його серйозним дощем. Обкладинка мала назву "Nothing to see here", що перекладається як "Тут немає чого дивитись". На другий обкладинці незворушний Трамп уже сидів по пояс у воді, а назва обкладинки була "Stormy". Що може означати штормову погоду в овальному кабінеті, а також обігравати ім'я порнозірки Стормі Деніелс, з якої у Трампа була інтрижка.

Відзначимо, що на тлі всіх скандалів навколо Білого дому в США заговорили про ймовірний імпічмент президента і подальий суд над ним.

Як повідомляв "Апостроф", раніше американські ЗМІ дізналися деталі перемовин президента Росії Володимира Путіна і Трампа.