RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Занадто багато крові пролито: соцмережі вразив пост волонтера про загрозу реваншу в Україні

В Україні малоймовірна перемога реваншистських сил, оскільки більшість активних людей в країні за Україну. Крім цього, багато людей проливали кров і в майбутньому готові її проливати за незалежність держави.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав волонтер Роман Доник.

"Є ті хто за Україну і є ті, хто за малоросію, новоросію, недороссію і всякіеросіі. Переважна більшість воювали - за Україну. Переважна більшість тих, хто допомагав воювати - за Україну. Переважна більшість тих зараз воює - за Україну. Переважна більшість активних людей - за Україну.

І навіть в НГУ і патрульній поліції, як не старався Аваков зробити ці служби "нізакого, а токмо за мене", найбільш бойова і досвідчена частина за Україну. Всі теоретики і фантазери, всі реваншисти - це не люди дії. Вони не готові, в масі своїй, проливати свою кров. Вони не готові вбивати. Вони не готові вмирати. Вони готові обурюватися, істерити, пузиритися і закликати до чогось", - зазначив волонтер.

При цьому він підкреслив, що в разі реваншу розмова з чиновниками буде коротка.

"Якщо буде початок реваншу, це навпаки, нам всім на руку. Буде можливість довести почате на Майдані до логічного завершення. І люстрація буде швидкою. І ті, хто на початку 14 року сиділи на спакуваних валізах і навіть валили з країни, знову будуть валити. І чого гріха таїти, і найближче оточення президента потрапить під заміс. І колишні "лідери", які за 4 роки проявили себе в усій красі в розкраданні бюджету і зароблянні на Укроборонпромі під час війни", - написав Доник.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналіст Сергій Рахманін написав з приводу загрози реваншу в Україні, що на сьогоднішній день українці досить близько підібралися до точки неповернення, але поки її не пройшли.