RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Захід готує "відповідь" за захоплення українських моряків: в США озвучили розклади

США і Євросоюз розглядають різні варіанти відповіді на захоплення Росією українських кораблів в Чорному морі, тому не варто говорити про те, що санкцій проти РФ за це не буде.

Про це "Апострофу" розповів колишній посол США в Україні Вільям Тейлор

"Різні санкції вже введені. А це нова агресія, в якій російські військові очевидно атакували українські кораблі. Міжнародна спільнота повинна на це відповісти, воно не повинно просто прийняти це. Нам слід відповісти і своїми діями - не тільки санкціями - дати зрозуміти, що це неприйнятну поведінку. Що якщо воно не припиниться, покарання Росії буде більше ", - сказав він.

За словами дипломата, зараз є дискусії і в США, і в Європі щодо відповіді на морську агресію Російської Федерації.

"Я ще не зробив висновок, що нових санкцій не буде. Думаю, питання ще розглядають, і вони цілком можуть з'явитися", - запевнив Тейлор.

"США розглядають різні кроки. Я вже не в уряді, але говорив з людьми, які там працюють, тому знаю, що в адміністрації, Державному департаменті, Конгресі та інших структурах є люди, які розглядають різні заходи", - додав він.

Подробиці читайте в матеріалі "Апострофа": Росія піде на все: успішна Україна становить для неї загрозу - екс-посол США в Україні.