RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Стали відомі цікаві подробиці про людину Медведчука, який їздив до бойовиків ДНР-ЛНР

Представник українського політика, лідера ГО "Український вибір" Віктора Медведчука Дмитро Перлін, який недавно відвідав окупований Донецьк, також пов'язаний з людьми екс-власника NewsOne, нардепа Євгена Мураєва.

Про це сказано в матеріалі "Апострофа" Навіщо в Донецьк їздив соратник кума Путіна: коли чекати нову війну за Донбас.

У 2015 році Перлін, представляючи громадську організацію "Всеукраїнська комісія з прав людини", очолювану так званим правозахисником, а на ділі, людиною екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка Олегом Тарасовим, виступив на 21 міністерській зустрічі ОБСЄ. Відео своїх виступів Перлин навіть виставив на спеціально створеній сторінці в YouTube.

Також стало відомо, що фінансове забезпечення на реалізацію подібних діянь, як випливає з документів, здійснювалося через екс-нардепа Євгена Філіндаша, раніше складався в рядах Соціалістичної партії України, а нині очолює Київську міськорганізацію партії "Наші", головою якої є колишній власник NewsOne, нардеп Євген Мураєв.

Зараз Філіндаш є частим гостем каналу "112-Україна", який з недавніх пір належить нардепу від Оппоблока Тарасу Козаку, близькому до Віктора Медведчука.

Сам Перлін позиціонує себе як засновник Московської школи політичного консалтингу. Відповідаючи на питання "Апострофа", він підтвердив, що дійсно кілька днів був на Донбасі.

"Зокрема в Донецьку і Луганську. Їв смачні місцеві солодощі і спілкувався з різними людьми. В тому числі про майбутнє регіону. Більшість жителів, природно, цікавлять питання припинення бойових дій і відновлення миру. У свою чергу Віктор Медведчук послідовно виступає з мирним планом для Донбасу, який включає в себе прямі переговори і широку автономію. Тому ця тема теж обговорюється різними людьми - хтось підтримує, хтось критикує. У той же час, я не вів ніяких переговорів від імені Віктора Володимировича", - повідомив він.

Також він запевнив, що був на окупованій території не як представник команди Медведчука.

Як повідомляв "Апостроф", також стало відомо, що Перлін виявився координатором сепаратистів в Києві.