RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Адвокати заявили про фальсифікацію справи щодо польотів Наливайченка в Росію

Справа щодо польотів колишнього голови СБУ Валентина Наливайченка до Росії 3 квітня 2015 року разом з Віктором Медведчуком сфабрикована і ґрунтується на неправдивих даних обвинувачення.

Про це заявив адвокат Олександр Мазур, який представляє у суді підполковника СБУ, якому інкримінують організацію незаконного перетину кордону України, пише Zik.

"Під час судового засідання був допит свідка зі сторони обвинувачення, який чітко заявив, що 3 квітня 2015 року ніяких незаконних польотів Наливайченка не було", - сказав Мазур.

Він переконаний, що ця справа – політична, адже Наливайченко - кандидат у президенти і таким чином влада, через СБУ чинить на нього тиск.

Сам свідок - діючий співробітник СБУ, у суді розповів, що на той час був у відпустці, перебував за кордоном і попередні свідчення давав під тиском керівництва СБУ.

Суд вже заслухав 4 свідків обвинувачення. Ще один заявив про недозволені методи слідства та про тиск на нього з боку керівництва СБУ. Стосовно двох свідків адвокати подали заяви про надання ними завідомо неправдивих свідчень.