RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

Всі новини

Втікачі екс-регіонали вірять в перемогу Зеленського - Данилюк

Володимир Зеленскьий є кандидатом олігархічного компромісу з РФ.

Таку думку висловив лідер громадянського руху "Спільна справа", Олександр Данилюк, зареєстрований кандидатом в президенти України.

На підтвердження своїх слів, Данилюк звертає увагу виборців, що голосувати за Зеленського публічно агітує екс-прем’єр-міністр-втікач часів Януковича, Микола Азаров.

У відео зверненні, екс-регіонал стверджує, що у Зеленського є шанс перемогти, бо виборці ненавидять сьогоднішніх політиків. Самого Зеленського Азаров вважає талановитим, здібним, молодим чоловіком, і просить не називати його "клоуном".

На думку Азарова, в разі перемоги Зеленського "Україна буде довго сміятись".

Данилюк стверджує, що екс-регіонали, які втекли з України, через високі рейтинги Зеленського, почали активно обговорювати власне повернення до України.

Зокрема прихильник "російської весни" Олег Царьов публічно заявляє, що сподівається, на зміну владу і планує вже в цьому році повернутися в українську політику.

Нагадаємо, що лідер Громадянського руху "Спільна справа", один з лідерів Революції Гідності, екс-радник міністра оборони та очільник Центру оборонних реформ Данилюк також є кандидатом в президенти України.

Він спеціалізується на нацбезпеці та протидії російській гібридній агресії. Читав лекції в Національному університеті оборони США, Школі спеціальної війни імені Кеннеді.

Довіреними особами Данилюка в загальнонаціональному виборчому окрузі стали екс-співробітники Головного управління розвідки (ГУР) та Генерального штабу ЗСУ.