RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Чому не Трамп? У мережі яскраво відреагували на запрошення Тимошенко на дебати

Мережу накрила хвиля коментарів і жартів в зв'язку з пропозицією кандидата Володимира Зеленського стати арбітром на дебатах Юлії Тимошенко.

Про це пишуть користувачі мережі.

Деякі поцікавилися: "Чому не Трамп?". Також придумали смішні фотожаби. А політик Мустафа Найєм порекомендував Тимошенко погоджуватися в обмін на крісло прем'єр-міністра України.

"Я пам'ятаю це почуття з часів, коли ще дивився КВН. Конкурс "Розминка", команди за певний час намагаються наюморити щось іскрометне. І ось, час вийшов. Глядацька зала превентивно хіхікає. Від команди відділяється людина, підходить до мікрофона, гордовито посміхається... і ляпає щось несусвітньо сумне. Вболівальники видають підбадьорюючі "ги", а тобі соромно і хочеться вимкнути телевізор", - описав ситуацію з дебатами аналітик Роман Шрайк.

Як повідомляв "Апостроф", лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко поки не визначилася з участю в ролі арбітра в дебатах між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенко.

Нагадаємо, емоції українців в зв'язку з відеозверненням Володимира Зеленського до Петра Порошенка про дебатах, не вщухають.