RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

​Комедія поганого смаку: стало відомо, що не так із суперечками Зеленського і Порошенко

Все те, що відбувається в батлі між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенко не має нічого спільного з політикою, це - шоу.

Таку думку висловив "Апострофу" медіаексперт, політтехнолог Олексій Ковжун.

"Що вдалося зробити Зеленському, на мій подив і жаль, - йому вдалося витягнути чинного президента в простір шоу з жартами в стилістиці молодших класів.

Замість того щоб обговорювати програми, що ми робимо з війною, безпекою, економікою, що загалом прийнято обговорювати в політичному середовищі, ми обговорюємо чи той лікар, чи довіряють лікарю, а чому він не здав волосся? Ми виявилися втягнуті в комедію поганого смаку, коли ти очікуєш, що зараз хтось посковзнеться на банановій шкірці і отримає стусана від Чарлі Чапліна", - переконаний експерт.

За його словами, те, що відбувається між Порошенком і Зеленським - яскраві спроби привернути увагу, які не мають нічого спільного з політикою.

"При цьому у кожного фан-клубу є можливість сказати, що мій прав, тому що фан-клуб Зеленського вважає, що він красень, і все одно останнє слово за ним, а фан-клуб Порошенко каже: "Ну, наш-то справжній державник, йому головне провести змістовні дебати, і він готовий хоч на стадіоні, хоч будь-якого числа".

І це все не має відношення до політики. Це все має відношення до шоу-бізнесу. Зрозуміло, що в політиці є елементи шоу-бізнесу: людей треба зацікавити, втілити свої тези в яскраву упаковку, привернути увагу, але це елементи, а не суть. Шоу-бізнес підміняє політик", - підсумував Ковжун.

Детально читайте в матеріалі "Апострофа": Ми ще побачимо Порошенко на білому коні і з шаблею в руці - політтехнолог.