RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Що чекає Україну при Зеленському: астролог дав райдужний прогноз

Астролог розповів, чого очікувати від нового президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє видання "Главред", посилаючись на слова астролога Влада Росса.

Він зазначив, що Україну з президентом Зеленським чекає переродження з тельцовско-олігархічної країни в водолійсько-демократичну державу.

"У гороскопі Зеленського є з'єднання Місяця з Сатурном. Зовні він може здаватися диваком, але насправді він - досить жорстка людина, яка вміє концентрувати владу в своїх руках і ефективно управляти. І прикладом тому служить величезна і успішна структура "Квартал 95"", - розповів експерт.

За словами Росса, Зеленського недооцінюють, думають, що він маленький, дрібний, немічний, непоказний.

"Однак він володіє умінням керувати і, що незабаром проявиться, управляти державою. Місяць у поєднанні з Сатурном вказує на те, що людина здатна перебувати при владі, утримувати всю владу в своїх руках. Так, якщо вчора Коломойський думав, що Зеленський підвладний йому, то завтра він буде розчарований, тому що Зеленський вкаже Коломойському його місце", - зазначив він.

Також вказали і на гороскоп переможця за президентське крісло: всі IT-технології, комп'ютерні технології, нанотехнології і всі технології, пов'язані з майбутнім, при Зеленському будуть процвітати в нашій країні. Астролог заявив, що багато айтішників, які за останні роки виїхали за кордон, незабаром почнуть повертатися в Україну.

"Володимир Зеленський - Водолій по зодіаку, а Водолій традиційно є знаком, пов'язаним з майбутнім, з новими можливостями, з створенням, побудовою нового. І більшою мірою все це буде стосуватися середнього класу", - уточнив астролог.

Росс зазначив, що Водолій - це реформатор, тому від Зеленського ми можемо чекати реформ, причому деякі з них багатьох здивують.

"Водолії не можуть працювати на "старому матеріалі", їм потрібні реформи, новації і зміни. Досить сказати одне: при Зеленському "маски-шоу" точно закінчаться, і це прекрасно для нашої країни. Також закінчаться "наїзди", істотно зменшиться бюрократія. Крім того, Зеленський буде підтримувати діалог з народом з особливо важливих питань для держави. В цьому Україна стане схожа на Швейцарію, де спочатку влада цікавиться думкою народу, а потім приймає рішення", - пояснив Росс.

У той же час астролог зазначив, що Зеленський почне свій шлях на шляху президента, коли ще на всіх ключових посадах в країні будуть перебувати представники старої команди, люди Порошенко.

"Можна навіть не сумніватися, що йому будуть намагатися заважати, вставляти палиці в колеса. Вже зовсім скоро можуть навіть сфабрикувати імпічмент. Однак чи зуміє він протриматися при владі всі п'ять років президентського терміну, зараз сказати складно, тому що важлива буде дата і час інавгурації (виходячи з цього можна буде прорахувати всі можливі ризики для президента Зеленського). Дата інавгурації - це дуже важливий момент. Так, наприклад, для інавгурації Порошенко була обрана несприятлива дата - відштовхуючись від неї, я склав прогноз і ще тоді сказав, що другий президентський термін йому не світить. До того ж, під час церемонії інавгурації перед Порошенко впав воїн - це був поганий знак, який говорив про те, що війна триватиме протягом усього його терміну", - розповів експерт.

Він звернув увагу на ще один важливий момент - всі ці спроби Зеленського змінити існуючий порядок в країні можуть бути небезпечні для нього самого. "Для життя Володимира Зеленського існує загроза - його хочуть вбити. За інсайдерською інформацією, його намагалися вбити минулого і позаминулого тижня, його хотіли підірвати навіть на стадіоні. І ця загроза зберігатиметься для нього і в подальшому. Тому Зеленському вкрай важливо подбати про належну охорону", - резюмував він.

Як повідомляв "Апостроф", крім президента США Дональда Трампа, Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах в Україні привітав глава Франції Еммануель Макрон і президент Польщі Анджей Дуда та інші.