RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Был нужен на концертах: Луценко рассказал об отношениях с Зеленским

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що під час зустрічі з президентом Володимиром Зеленським говорив із ним про роботу Генпрокуратури, основні завдання в боротьбі з корупцією і на інші теми.

Про це він сказав в інтерв'ю Liga.net.

"Це була зустріч, де я напівофіційно звітував про три роки в Генпрокуратурі і що ще потрібно зробити. А також поговорили про основні завдання боротьби з корупцією, як перекрити головні її джерела - держсектор, митницю, рейдерство, афери з землею. Деталі розмови передавати не буду, тому що вважаю неприйнятним розголошувати деталі розмови з президентом для ЗМІ. Не хочу бути тим, хто з недавніх пір голосно говорить про дружбу з Зеленським, але у нас склалися нормальні людські відносини, ще коли я, як міністр внутрішніх справ, був потрібен на концертах "95 кварталу". Ми обговорили й інші питання, не лише пов'язані з Генпрокуратурою", - розповів Луценко.

За словами генпрокурора, його запрошували на концерти "Кварталу", щоб "не було страшно жартувати над вищими посадовими особами".

"Спочатку я був потрібен, а потім мені було цікаво. Мені не все подобається в останні роки діяльності 95-го, але у нас нормальні людські відносини. Зараз вони переходять вже в зовсім інший формат", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський під час офіційної церемонії у Верховній Раді оголосив про призначення дострокових виборів до парламенту.

Крім того, Зеленський закликав звільнити з посад глав СБУ, ГПУ та Міністерства оборони.