RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Вакарчук назвав імена нових членів своєї партії

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" і лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук представив ще двох членів своєї команди - Павла Кухту і Ярослава Железняка.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Павло Кухта, який останні три роки був двигуном багатьох реформаторських ініціатив уряду, став програмним директором партії "Голос". Ярослав Железняк, один з кращих професіоналів у зв'язках з Верховною Радою, зайняв посаду заступника керівника виборчої кампанії партії "Голос", - йдеться в повідомленні.

Вакарчук зазначив, що Павло і Ярослав - це професіонали, які максимально доклалися до того, щоб відбулося більшість позитивних реформ.

"Я дуже радий, що вони сьогодні приєдналися до нашої команди", - сказав лідер партії.

Павло Кухта - екс-заступник голови Стратегічної групи радників по підтримці реформ (SAGSUR) при Кабміні. Відзначається, що він - фахівець в області фіскальної політики, бюджетного процесу та пенсійної реформи. Працював в стратегічній групі радників з підтримки реформ.

"Люди в Україні чекають на зміни, але по ідеї змін повинен стояти реальний сенс. Тому прямо зараз ми працюємо з кращими міжнародними та українськими експертами над формуванням для "Голосу" ефективної та якісної реальної програми змін в країні", - прокоментував свою роботу Кухта.

Ярослав Железняк - також член SAGSUR, радник зі зв'язків з органами державної влади. У 2015-2018 роках - був радником міністра економічного розвитку і торгівлі України, а в липні 2017 року - призначений радником прем'єр-міністра зі зв'язків з парламентом.

"Старі політики так і не ввели відкриті списки. Нас це не зупиняє. Ми починаємо працювати для того, щоб завести в парламент людей нового покоління, і разом кардинально змінити роботу Верховної Ради", - заявив Железняк.

Як повідомляв "Апостроф", лідер групи "Океан Ельзи", новоспечений політик Святослав Вакарчук заявив, що референдум - це народне волевиявлення, а не перекладання відповідальності на народ, а також натякнув на відставку президента Володимира Зеленського.