RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Досвід Сінгапуру: у Зеленського заговорили про об'єднання трьох міністерств

У партії "Слуга народу" заговорили про об'єднання трьох міністерств в одне відомство.

Про це повідомляє видання "theБабель", посилаючись на слова кандидата в народні депутати від СН, генерального директора "1+1" Олександра Ткаченка.

Так, мова йде про Міністерство культури, Міністерство інформаційної політики й Міністерство молоді та спорту.

"Зараз триває дискусія про об'єднання. Нас надихає досвід Сінгапуру, Великобританії та Франції", - сказав він і додав, що ця дискусія ще триває всередині команди.

На питання, чи обговорювалося це з прем'єром, Ткаченко назвав це "питанням політичного рішення на рівні коаліції".

"Але ми будемо ініціювати таку дискусію", - зазначив кандидат в нардепи.

Також від відповів на питання журналістів, чи бачить він себе главою такого об'єднаного міністерства: "Ні, але я знаю хороших людей". Гендиректор "1+1" також сказав, що поки не думає про посади.

Працівники ЗМІ нагадали Ткаченко слова першого помічника президента Сергія Шефіра про те, що Ткаченко хоче зайняти пост мера Києва. На це Ткаченко заявив, що під час своєї заяви Шефір ще й засміявся.

Також на питання, хто замінить Ткаченко на посаді гендиректора "1+1", він сказав, що "треба трохи почекати, і всі все дізнаються".

Крім того, в партії "Слуга народу" розглядають можливість скасування Міністерства аграрної політики і продовольства як окремого відомства і додавання його в структуру Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський запросив лідера партії "Голос" Святослава Вакарчука обговорити можливість створення коаліції в парламенті.