RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Названо сильні і слабкі сторони кандидата, який може очолити Кабмін

Стало відомо про кандидата, який може зайняти посаду прем'єр-міністра України, заступника президента України Олексія Гончарука.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

Відзначають, що раніше він очолював Офіс ефективного регулювання (BRDO), метою якого є розробка і впровадження ефективної системи регулювання в Україні, спрямованої на створення кращого середовища для бізнесу та сприятливого інвестиційного клімату.

Про Гончарука відомо, що він працював позаштатним радником екс-міністра екології та природних ресурсів, а також радником першого віце-прем'єр-міністра, міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва.

Також в Офісі президента Гончарук відповідає за блок економічного розвитку і реформи. Він все частіше супроводжує президента в поїздках по Україні та на міжнародних зустрічах.

"Гончарук - не конфліктна, але вольова людина. З ним завжди було цікаво працювати. Він вміє створити цільову і згуртовану команду. Не входить в конфлікти, а завжди намагається максимально оточувати себе конструктивно-мислячими і ефективними людьми", - розповів не під запис один з колишніх колег Гончарука.

Однак також приділили увагу і недолікам кандидата на пост глави Кабміну.

"Його головна проблема - відсутність досвіду і політичної ваги. Але для президента, у якого цих якостей ще менше, це точно не проблема", - резюмував політолог Ігор Петренко.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "Весільний прем'єр: яку гру затіває Коломойський за спиною у Зеленського".