RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Зеленського придумали, що робити з телеканалами Медведчука: не врахували серйозну лазівку

В оточенні президента України Володимира Зеленського розробили стратегію боротьби з монополією в медіапросторі України, з огляду на той факт, що кілька телеканалів пов'язують з олігархом Віктором Медведчуком.

Про це заявив радник президента і кандидат в народні депутати від партії "Слуга народу" Микита Потураєв в ефірі Українського радіо.

"Ми вже розробили рішення на тактичному рівні, які можна найближчим часом прийняти, а також допрацьовуємо рішення стратегічного рівня, адже необхідно не вибірково боротися, а зробити запобіжники - висловлюючись військовою лексикою "фортифікаційні споруди", щоб назавжди захистити наш інформаційний простір від ворожих вторгнень", - зазначив він.

У той же час, заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука вказав на своїй сторінці в Facebook на важливу деталь, яка нівелює всі старання команди Зеленського в цьому питанні.

"А, якщо фінансування "КУМ-TV" здійснюється не з Росії, а з Кіпру або з Франції?" - написав він.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 10 липня українські політики Віктор Медведчук і Юрій Бойко знову були на переговорах в Москві - вони зустрілися з прем'єр-міністром Російської Федерації Дмитром Медведєвим.