RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Новий глава ГПУ ухвалив гучне кадрове рішення: опубліковано документ

У понеділок, 2 вересня, генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав наказ про звільнення головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Згідно з текстом наказу, Матіоса звільнено з поста заступника генпрокурора, головного військового прокурора, виключено зі списків особового складу ГПУ і направлено до Міністерства оборони для вирішення питання подальшого проходження військової служби.

Анатолій Матіос 26 червня 2014 року був призначений заступником генерального прокурора України - начальником головного управління процесуального керівництва у кримінальних виробництвах слідчих центрального апарату і нагляду за дотриманням законів у військовій сфері і затверджений членом колегії Генеральної прокуратури України. З 26 серпня 2014 року - призначений заступником генерального прокурора України - головним військовим прокурором.

Нагадаємо, раніше Руслан Рябошапка заявляв, що не бачить необхідності в існуванні військової прокуратури. Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Ліквідація військової прокуратури: чи потрібно це воюючій країні.