RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Депутати влаштували бійку в Києві через зняття недоторканності: спливли подробиці

Увечері в понеділок, 2 вересня, в ресторані в центрі Києва сталася бійка між депутатом від партії "Європейська солідарність" Сергієм Алєксєєвим і екс-нардепом від "Батьківщини" Русланом Богданом: причиною сутички було скасування депутатської недоторканності.

Про це з посиланням на самих учасників бійки повідомляє "Українська правда".

У поліції Печерського району відзначили, що ввечері 2 вересня правоохоронці виїжджали на виклик щодо бійки.

"Подія сталася ввечері 2 вересня за адресою Дніпровський спуск", - сказала прес-секретар поліції Печерського району Оксана Тищенко. Повідомити які-небудь деталі бійки вона відмовилася.

Нардеп Алєксєєв заявив журналістам, що чутки перебільшені, але далі коментувати відмовився: "Чутки перебільшені. Все у мене в порядку. Сьогодні був на ранковій сесії. Я не хочу нічого коментувати. Все нормально. Нічого такого не сталося".

Депутат минулого скликання від "Батьківщини" Руслан Богдан підтвердив, що мав сутичку з нардепом від "ЄС".

"Все нормально, все в порядку. Так то таке було. Давав повчання новому депутату, що потрібно голосувати - це ж вчора якраз було, а сьогодні недоторканність проголосували, - так я йому говорив, що треба знімати недоторканність. А він просто не хотів . Він з "Європейської солідарності". Від Порошенка. Тим більше по ньому купа кримінальних справ. Я йому говорив, що не дивлячись на це, треба це голосувати", - сказав зі сміхом Богдан.

На питання, чи не отримав він травм під час бійки, екс-нардеп відповів: "Ну, у мене ж рентгена немає і МРТ, то я не можу це говорити. Ну таке щось. Поки нічого".

Нагадаємо, докладніше про те, як проходило голосування за зняття недоторканності з нардепів читайте в матеріалі "Апострофа": Зеленський творить історію: як "слуги народу" зупинили вічний двигун Верховної Ради.