RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Новим заступником міністра оборони став військовий дипломат: що про нього відомо

У середу, 23 жовтня, прем'єр-міністр Олександр Гончарук затвердив нового заступника міністра оборони України: ним став Олександр Поліщук.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні, опублікованому на урядовому порталі.

"Призначити Поліщука Олександра Миколайовича заступником Міністра оборони України", - йдеться в розпорядженні Кабміну, підписаному прем'єр-міністром.

За даними сайту "Майдан закордонних справ", де Поліщук був експертом з питань оборонного будівництва і безпеки фонду, він - військовий дипломат. Зокрема, має досвід дипломатичної служби на посаді заступника військового представника Місії України при НАТО з 2004 по 2007 рік.

Після завершення військової служби в 2010 році працював на посаді заступника директора Департаменту воєнної політики та стратегічного планування Міноборони.

З червня 2012 по липень 2013 працював в апараті Ради національної безпеки і оборони на посаді державного експерта, а з квітня 2014 по жовтень 2017 - на посадах керівника департаменту з питань воєнної безпеки та керівника служби з питань оборони.

Як раніше повідомляв "Апостроф", шоумен і продюсер "Кварталу 95" Сергій Сивохо був призначений радником секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.