RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Навіть не значився в вишах: "слуга"-гвалтівник влип у новий скандал, фото

Народний депутат, який перебував у фракції "Слуга народу", Роман Іванісов не вчився і не отримував дипломи в тих вищих навчальних закладах, які вказані у нього в біографії.

Про це з посиланням на офіційні відповіді вишів повідомляє видання "Четверта влада".

Після публікації новин про судимість нардепа за згвалтування, багато користувачів соцмереж задалися питанням, як Іванісов міг навчатися у вузах, як це зазначено в його біографіях, в той час як він відбував тюремне ув'язнення.

При цьому, в одній з біографій, поданої для Рівненської обласної ради (депутатом якої Іванісов був в 2010-2015 роках), зазначено що нардеп навчався з 1995 по 2000 рік в Запорізькому державному університеті на юриспруденції, і отримав там відповідний диплом.

В інформації, зазначеній на офіційному сайті "Слуги народу" і на сайті депутата на окрузі відзначено, в свою чергу, що Іванісов навчався в Бердянському університеті менеджменту і бізнесу, про Запорізький університет там не згадується.

Видання відправило запити до відповідних ВНЗ і отримало офіційні відповіді.

Запорізький національний університет відповів: "Іванісов Роман Валерійович серед студентів, які навчалися в Запорізькому національному університеті не значиться".

Бердянський університет менеджменту і бізнесу повідомив, що диплом про вищу освіту тут Роман Іванісов не отримував.

Нагадаємо, раніше "смотрящий" зони, де відбував покарання за згвалтування виключений з "Слуги народу" нардеп Роман Іванісов, розповів про те, як йому вдалося уникнути розправ співкамерників.

Також читайте матеріал "Апострофа": Групове згвалтування в компанії з мажором: всі подробиці про темне минуле "слуги" Іванісова.