RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

"Прориву" не буде: озвучено тривожний прогноз по зустрічі Зеленського з Путіним

В Офісі президента України Володимира Зеленського розуміють, що ніякого прориву після його зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним в Парижі не буде.

Як заявив "Апострофу" політичний технолог Олексій Голобуцький, це пов'язано з тим, що росіянам, на відміну від українського президента, вигідно грати довго.

Він не сумнівається, що Путін може застосувати відпрацьовану тактику політичного вичікування, а Зеленський в поспіху він може наробити багато помилок.

"Саме проведення зустрічі в "нормандському форматі" - вже деякий досягнення для нашої влади. Сподіваюся, варіант буде такий: Володимир Зеленський за підсумком скаже, що він намагався домовитися (з Володимиром Путіним, - "Апостроф"), але його не влаштовують умови, запропоновані в Парижі, і тому Київ переходить до "плану Б" - заморожування конфлікту на Донбасі, будівництва умовної стіни", - зазначив Голобуцький.

Альтернативою такому рішенню, на думку політтехнолога, може бути тільки згода з умовами Кремля. Але при такому розкладі Україна ризикує отримати громадянське протистояння вже на підконтрольній Києву території.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Зустріч в "нормандському форматі": чи зможе Зеленський переграти Путіна