RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Відома українська співачка раптово звернулася до Зеленського через справи Майдану: відео

Українська співачка і громадський діяч Руслана Лижичко зняла на відео своє звернення до президента України Володимира Зеленського з приводу неналежного розслідування злочинів проти учасників Революції Гідності.

Ролик вона розмістила на своєму YouTube-каналі.

"Разом з громадською ініціативою "Євромайдан SOS" публічно звертаємося до Вас і повторюємо прохання скликати позачергове засідання Верховної Ради і проголосувати норму, запропоновану сім'ями Небесної Сотні, яка дозволить зберегти слідство у справах Майдану, а до цього моменту не передавати ці провадження в ДБР. Важливо також забезпечити переклад та призначення в управління справ Майдану в ДБР слідчих прокуратури, поліції і CБУ, які вже розслідували справи Майдану і призначення керівниками цього підрозділу і прокурорського департамента прокурорів, які забезпечували результат розслідування", - зазначила вона.

Також Руслана звинуватила главу держави в тому, що в річницю Революції Гідності він "обмежився загальними словами".

"Володимир Олександрович, як Ваші дії по збереженню розслідування справ Майдану, так і Ваша бездіяльність в ситуації його зупинки, назавжди увійдуть в українську історію", - зазначила співачка.

Як повідомляв "Апостроф", 30 листопада президент України Володимир Зеленський написав пост в соціальних мережах, присвячений шостій річниці побиття студентів "Беркутом" в Києві. Він запросив побитих учасників акції на зустріч.