RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Ситуація дуже зміниться: озвучено прогноз щодо майбутнього Трампа і наслідків для України

Капітан першого рангу ВМС США у відставці Гарі Табах дав цікавий прогноз щодо політичного майбутнього президента США Дональда Трампа і України.

Про це він розповів "Апострофу".

"У Росії ти знаєш, хто буде президентом ще до виборів. В Америці ти не знаєш, хто буде президентом, поки не відбудуться вибори. Я сподіваюся, що Трамп виграє знову. Його рейтинг виріс. І ось, коли він буде президентом вдруге, тоді всі пристебніться ременями безпеки", - вважає він.

Він сподівається, що ситуація сильно зміниться, коли він знову стане президентом - і в ставленні до Росії, і в ставленні до України.

"Я думаю, буде краще (ставлення до України -" Апостроф "). Тому що в цей раз вже буде видно, що Україна не бере участі в наших виборах на боці одного з кандидатів. Я думаю, що Трамп знає важливість України, інакше він би не робив те, що робить, не дав би летальну зброю так швидко. І, я думаю, він "задушить" Путіна під час другого президентського терміну", - заявив Табах.

Більше про американо-іранські відносини і другий термін Трампа читайте в матеріалі "Апострофа": Трамп задушить Путіна під час другого терміну - Гаррі Табах.