RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Затримали, але ненадовго: з'явилися фото і нові деталі інциденту з Микитасем в аеропорту

З'явилися нові подробиці затримання екс-нардепа Максима Микитася в аеропорту. Як відомо, вранці 20 січня скандального київського забудовника не випустили з країни, коли він намагався літаком покинути територію України.

Як повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews з посиланням на джерело в прикордонній службі, Микитася на короткий час затримали, а потім відпустили.

У той же час адвокат екс-нардепа повідомляє, що Микитась збирався вилітати до Великобританії.

"У нього був дозвіл на 4 дні від НАБУ і САП, йому повернули закордонний паспорт і він збирався у Велику Британію з особистих питань. Він вже пройшов митний та прикордонний контроль, але його не пустили. Зараз він їде в поліцію надягати електронний браслет і здавати паспорт", - розповів він в коментарі агентству "Українські новини".

При цьому в НАБУ відзначають, що Мікітасю дійсно заборонено залишати територію України.

Відомо, що 2 жовтня 2019 року НАБУ і САП повідомили Мікітасю про підозру в заволодінні майном Нацгвардії більш ніж 81 млн грн. Через кілька днів його відпустили під заставу в 5,5 мільйона гривень. Також на нього наділи електронний браслет.

22 жовтня Микитася відправили в СІЗО з можливістю внесення застави в розмірі 80 мільйонів гривень, який був внесений.

Нагадаємо, що колишній народний депутат і глава "Укрбуд" Максим Микитась заблокував роботу корпорації після свого виходу з будівельного бізнесу.